Baštenska LED svetiljka M-G60A1

Veoma kvalitetna i pouzdana parkovska – baštenska LED svetiljka M-G60A1. Pruža visok nivo osvetljaja 120lm/w, dugotrajnost i povoljnu cenu. Poseduje prilagođeno – usmereno rasipanje svetla ugrađenim sočivima. Cena: 25.900,00 din. sa PDV-om.

Artikal: LED reflektor 60w
Materijal: Aluminijum (Al) + staklo
Dimenzije: Ø450x523mm
LED: SMD
Radni napon: 220~240V

Napajanje: Sonsen
Faktor snage (Pf): >0,9
Snaga (procenjena): 60W
Energetska efikasnost: A+
Lumen flux (nom.): 7.200 (lm)
Temp. boje svetl.: 6500 – 2700 K
Ugao rasipanja svetlosti (nom.): 120º
CRI – indeks reprodukcije boja: ≥90(Ra)
IP zaštita: IP65;
Stepen električne zaštite: I klasa
Životni vek: 50.000 h na 25° C

LED 60w
Parkovska – baštenska svetiljka 60w – „Karataš“ – Kladovo
led 60w baštenska
Baštenska LED svetiljka M-G60A1
LED 60w parkovska svetiljka
Parkovska – baštenska svetiljka 60w; 120lm/.

Svetiljka na instagram nalogu.

Vrhunska baštenska LED svetiljka M-G60A1 predstavlja savremeno rešenje osvetljenja koje kombinuje efikasnost, dugotrajnost i energetsku štedljivost. Ove svetiljke postaju sve popularnije zbog svojih brojnih prednosti u odnosu na tradicionalne izvore svetlosti poput živinih sijalica ili halogenih lampi.

Jedna od ključnih karakteristika vrhunskih LED svetiljki je visok stepen energetske efikasnosti. LED tehnologija omogućava proizvodnju svetlosti sa minimalnim gubicima energije u obliku toplote, što rezultira značajnom uštedom u potrošnji električne energije u poređenju sa konvencionalnim sijalicama. Ovo je posebno važno u parkovima gde su potrebna kontinuirana svetla tokom noći.

Sa snagom od 60W, ova LED svetiljka može pružiti dovoljno svetlosti da obasja veće površine parka. Uz visok lumen output, omogućava efikasno osvetljenje staza, travnatih površina ili parkirališta, stvarajući bezbedno i prijatno okruženje za posetioce parka tokom večeri i noći.

Osim energetske efikasnosti, LED svetiljke karakteriše i dug vek trajanja. LED diode imaju znatno duži vek trajanja u poređenju sa konvencionalnim sijalicama, što znači manje zamena i održavanja. To je naročito korisno u situacijama gde je pristup svetiljkama otežan, kao što je slučaj u većim parkovima.

Naša preporuka led reflektor 200w.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram